Hájemství bernských honičů :: Bohemia Hill

Bernský honič úspěchy

!!!   IDEAL BOHEMIA HILL je nový SVĚTOVÝ VÍTĚZ 2023 a nový ŠVÝCARSKÝ VÝSTAVNÍ ŠAMPION   !!!

 

 

Více »

Odpovědět | Reply

Poděkování

Autor
Veronika
Datum
29.03.2011 20:10
Reakcí: 0
Odpovědět

Dobrý den paní Hůlková, Jsem už 7 let majitelkou Acora z Vaše prvního vrhu. Překonaly jsme spolu spoustu nevýhod, které mu dala jeho původní majitelka i těch které přinesl čas. Jako například když se mi narodil syn a zjistili, že je silným astmatikem a alergikem a já se bála, že Akima - jak mu říkáme, budu muset dát pryč. Tenkrát mi pomohly naše společné dlouhé telefonáty a samozřejmě spoustu léků pro syna :-) Akim je Vážně nemocný a kvuli zanedbané vyživě a péči původní majitelky, která mu odrovnala ledviny - Akima nemůžu nechat operovat. Ale i tak doufám, že s námi ještě dlouhou dobu vydrží. A až příjde den nejtěžší - přijedu si pro štěnátko. Chtěla bych tímto poděkovat Vám za obětavou péči i po několika letech po odstavení štěnat - to se často nevídá a hlavně Vám děkuji za Akima - je ten nejlepší pes jakého jsem si mohla přát - je přítel, kamarád a opravdový a plnohodnotný člen rodiny. Není to žádný vítěz, šampion, ale pro nás je důležitý i bez titulů. Vy všichni kdo vybíráte

Nový příspěvek | Leave a Comment

Registrace slouží k rezervování uživatelského jména. Umožňuje zamezit užití vámi registrovaného jména nepovolanou osobou.
Heslo je třeba zadat jen při použití registrovaného jména.

All right reserved Copyright: JUDr. Radana Menšíková 2008 - 2017                                                                    JustLogin | Webové aplikace, design, hosting.